Details, fictie en Vrouw En Overgang

Neem tevens eens ons kijkje op een website , er kan zijn heel wat juiste informatie te ontdekken aan vrouwspecifieke klachten, onderzoek en treatment.

Premenopauze: dat kan zijn een periode vóór je laatste menstruatie. Het aantal oestrogeen in dit lichaam wisselt.

Ernaast valt het me tevens op het je dit liefst maar gewoon thuis ben. Eerst reisden mij man en je de hele aardbol om. Wij beschikken over ook vier jaar in Amerika gewoond.

Kan zijn dat niet meer luisteren tot mezelf en tot hetgeen mijn lijf aangeeft, en mezelf in regio daarvan volstoppen betreffende medicijnen...

Je slijmvliezen geraken dunner bijvoorbeeld. Verder de samenstelling met het speeksel verandert waardoor je tanden en tandvlees niet zo beschermd bestaan, betreffende alle ellende tot resultaat.

Hier nog eentje welke nu al weken ons beetje verkouden is en dit verlangen is maar ook niet overgaan. (Tevens af en toe lichte keelpijn maar het wordt ook niet erger, en vervolgens is het weer een momentje weg) Ook komt er nog eens voor het je weet enorm lang ons pluizige mond heb en ook een pluizige keel.

Moe ben je van allemaal.........elke dag weer afwachten hoe je me die dag zal aanvoelen en dit weet jaren en jaren lang.

Verder is daar vorige week bloed onderzocht op een hormonen, en ons voorstel om hormonen te kunnen slikken bezit deze tevens volbracht.

Ik zit wederom eens flink in een piepzak Vorige week had je jeuk aan mijn rechterborst. Ik voelde ons soort verdikking.....PANIEK. Voor nader aanvoelen voelde je geen bultje maar een dikke streng. In mijn andere borst verder aanwezig doch niet zo stug. Toch maar eventjes voorbij de huisarts. Arts in opleiding. Ook zie constateerde een verdikking en voelde alsnog enkele bultjes, maar welke zaten verder op overige plaatsen in mijn boezem.

Ja .. een maatschappij vraagt jouw keuzes te maken en er de verantwoordelijkheid vanwege te nemen. Er gaat het volgens mijzelf teneinde .. de keuzes welke je kan produceren gedurende jouw overgang en daar je verantwoordelijkheid voor te hebben. Niet eenvoudig in die persoonlijk schuld dikke bult Klik hier maatschappij .. !

Verder zag ik het mijn huig niet recht naar onder hangt maar ons afwijking bezit naar links.... nauwelijks idee ofwel het vaker belemmerd???

Gisteravond moest je opeens overgeven, aangaande een angst denk ik en vanmorgen ons enkele keer zowat flauw gevallen en alweer overgeven. Meteen gaat het aardig weer, doch ik ben alsnog almaar heel angstig.

Dezelfde keuzemogelijkheden worden alsnog aldoor gehanteerd, alleen nu steeds meer in verbergende taal.

Verder geraken daar tracking cookies geplaatst via social media-netwerken. Door op Akkoord te klikken zal u hierbij akkoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *